Termeni şi condiţii

Acest site este proprietatea SYNERGY GLASS SRL

Folosirea site-ului synergyglass.ro, implica acceptarea unor termeni si conditii. Synergy Glass SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila.

Acest site este detinut, intretinut si administrat de SYNERGY GLASS SRL.
SYNERGY GLASS SRL are sediul in Sos. Berceni nr 13, bl.9, sc.1, ap. 28, Sector 4, Bucuresti, Romania si are adresa de email office@synergyglass.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul J40/8119/2018, codul fiscal este 39465591.

Intregul continut al site-ului synergyglass.ro (imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date) este proprietatea synergyglass.ro si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul synergyglass.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Site-ul synergyglass.ro si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. SYNERGY GLASS SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
SYNERGY GLASS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SYNERGY GLASS SRL, fara acordul scris al acesteia.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SYNERGY GLASS SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SYNERGY GLASS SRL, cu sediul in Sos. Berceni nr 13, bl.9, sc.1, ap. 28, Sector 4, Bucuresti, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J40/8119/2018, Cod unic de identificare 39465591, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea adresei de email pe site-ul synergyglass.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SYNERGY GLASS SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.
Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre SYNERGY GLASS SRL este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SYNERGY GLASS SRL, efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea SYNERGY GLASS SRL.
SYNERGY GLASS SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SYNERGY GLASS SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SYNERGY GLASS SRL si nu vor fi dezvaluite tertilor.
SYNERGY GLASS SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul SYNERGY GLASS SRL din Sos. Berceni nr 13, bl.9, sc.1, ap. 28, Sector 4, Bucuresti, Romania. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.