Placari

Placari

Placarile cu sticla sunt din ce in ce mai folosite atat in spatiile comerciale publice( ex. MALL-uri, cladiri de birouri) cat si in spatiile rezidentiale( bucatarii, bai, mobilier, etc.).

Data fiind experienta noastra si numarul foarte mare de remedieri( uneori saptamanale - la contractele de mentenanta) sugeram cu insistenta sa folositi sticla securizata la aceasta aplicatie. Fie ca cineva va lovi o sticla, fie ca focul de la aragaz va incalzi suprafata placata cu sticla, cazul in care sticla va fi securizata va va scuti de neplacerea schimbarii acelei sticle si de disconfortul lipsei ei. 

Unde folosim sticla pentru placari?

- in bucatarie - deasupra blatului, intre blat si corpurile suspendate de mobilier - fie ca este sticla vopsita, fie ca este sticla printata 

- in baie - placare de pereti, placarea fetei cazii, laterale

- in cladiri rezidentiale - holuri placate cu sticla vopsita/printata, oglinda clara sau antichizata

-in spatii publice- cladiri de birouri - holuri, bai, in cladiri comerciale - mall-uri si galerii comerciale

 

Ce sticla folosim?

- sticla securizata clara sau ultraclara( pentru pastrarea culorii, nuantei)

-sticla vopsita cu culori pe baza de apa

- sticla vopsita ceramic( cu proprietati de pastrare in timp, la temperaturi mari, care nu se zgarie - ea intra in masa sticlei, devenind un strat ceramic una cu sticla)

- sticla printata ceramic( printul ceramic este destul de rar intalnit in Romania, dar foarte intalnit in alte state europene; desi el este ceva mai scump decat print-ul UV, acesta nu se zgarie, nu este afectat de umiditate, solventi, iar pastrarea sa in timp este net superioara)

- sticla lacobel( cea mai cunoscuta sticla vopsita din fabrica, printr-o tehnologie superioara de vopsire din toate punctele de vedere, cu o suprafata perfecta, nuante vii si culori intense)